Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op deze pagina lees je hoe LaScala Tilburg hiermee om gaat en wat we doen met jouw persoonsgegevens.

Wie zijn we
Ons websiteadres is: http://www.lascalatilburg.nl.

Algemeen
La Scala Tilburg respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van jouw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met jou aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van je aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer je toestemming hebt gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens, kun je deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van jouw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Je gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van je aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan ons privacybeleid te accepteren. Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat jouw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen
Onze webserver bewaart en herkent geen domeinnamen en e-mailadressen. Tenzij:

  • Je jouw e-mailadres aan ons communiceert.
  • Je boodschappen/vragen plaatst op deze website.
  • Je de informatie zelf verstrekt, bijvoorbeeld via het contactformulier of het inschrijven op onze nieuwsbrief via het webformulier.

Deze informatie wordt gebruikt:

  • Om je op de hoogte te stellen van updates van onze site.
  • Voor intern gebruik van verwerken van orders en informatie aanvragen.
  • De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Welke rechten je hebt over je data
Je hebt recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van je persoonsgegevens bij La Scala Tilburg. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij La Scala Tilburg. Je verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

La Scala Tilburg behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

Cookies
Op deze site gebruiken we cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat op je computer wordt opgeslagen. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

Deze cookies gebruiken we om:

  • je voorkeuren te registreren (indien van toepassing);
  • informatiesessies te registreren, zoals welke pagina’s je hebt bezocht;
  • je bij een volgend bezoek aan onze site op de hoogte te stellen van nieuwigheden die je zouden kunnen interesseren;
  • je vroegere activiteiten op de site te registreren, om je bij jou volgende bezoek een betere dienstverlening te bieden.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Contactformulieren
Als bezoekers contact opnemen via het contactformulier op site (indien van toepassing), verzamelen we de data getoond in het contactformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. Hun privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/.

Hoe we jouw data beveiligen
Als wij jou gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om te voorkomen dat de ontvangen informatie op onze site verloren gaat, onrechtmatig wordt gebruikt of gewijzigd.

Als je je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief, worden je gegevens bij MailChimp opgeslagen. Hun privacy beleidspagina en aanvullende informatie vind je hier: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Onze contactinformatie
Onze contact en bedrijfsgegevens zijn te vinden op de contactpagina.