Gewijzigde openingstijden: vrijdag 11.00-18.00 uur en zaterdag 10.00-17.00 uur. Bel even van te voren of stuur een mailtje.

Bediening

Bediening, alles onder één knop…

Tegenwoordig zijn veel toestellen te bedienen met een App. Dat werkt veelal goed maar in principe verplaats je de oude afstandsbediening  naar een tablet. Dat betekent dat je in veel gevallen per apparaat een App moet activeren in je tablet. Dat werkt niet altijd handig. Ook wordt het een ander verhaal als je apparatuur op een andere plaats hebt staan en functionaliteit wilt koppelen aan verlichting, een liftsysteem voor projector of TV, de elektrische gordijnen bijvoorbeeld dan komt daar een wel overdacht besturingssysteem bij kijken. Zo’n systeem valt onder de noemer domotica of huisautomatisering.

Het logisch programmeren van een domotica systeem is een zeer specialistisch karwei. Het dient er namelijk voor dat U gemakkelijk een reeks aan functies kunt bedienen met slechts één druk op de knop. Als voorbeeld kunt U zich voorstellen dat U in de woonkamer een film wilt gaan kijken. Alle apparatuur staat in een afgesloten kast. De projector en het projectiescherm zitten in het plafond. U pakt de iPad, drukt op de virtuele DVD knop. Dan gaat de apparatuur aan, de versterker op de juiste ingang, de lift met de projector naar beneden, projector aan, scherm naar beneden, verlichting uit, en het “bedieningspaneel” voor U op de iPad. Dit is in een notendop wat het inhoud. En als het goed is denkt U dat het simpel is want dan is het goed gemaakt. Wij hebben een enorme ervaring op dit gebied en  kunnen voor U een maatwerk systeem bedenken en uitvoeren. Een systeem dat werkt en waar U op kunt vertrouwen!

Multiroom, geluid door het hele huis.

We zijn voorlopers geweest op het gebied van multiroom systemen. We komen van ver en als we nu kijken wat er mogelijk is hierin dan is de techniek erg hard gegaan de afgelopen jaren. Een mooi mutiroom systeem wordt bepaald door functionaliteit, integratie van de luidsprekers en de weergavekwaliteit.  Deze mix bepaald of U op de beoogde plaatsen van muziek gaat genieten of dat het slecht een stukje behang op de achtergrond is. Goed geluid is doorgaans prima in te bouwen. Positionering is echter een punt van aandacht. Een luisterend oor naar uw wensen is belangrijk en een eerlijk advies in de compromissen die gemaakt moeten worden is bepalend voor wat u kunt verwachten. Door de hoge eisen die we stellen aan geluidskwaliteit kunt U telkens weer genieten van uw muziek, of het nu binnen of buiten is!

 

Meubels op maat, alles netjes op geborgen.

Jaren geleden zijn we in een behoefte gaan voorzien die veel klanten erg op prijs stellen. Een audio/video meubel op maat. Er zijn veel meubels te koop die er schitterend uit zien. Het is echter vaak zo dat die net niet kunnen herbergen wat U wenst. Of het is net niet het uiterlijk dat U voor ogen hebt. Zo is het idee geboren om meubels te ontwerpen waarin alle audio zich beving. Front en centerspeaker en zelfs de subwoofer. De apparatuur achter dichte deurtjes zodat niets gezien hoeft te worden. Zo krijgt U een prachtig systeem die de sfeer en inrichting van uw kamer geen geweld aan doet.