De winkel is definitief gesloten

Peer Maas, Tilburg

Al vele jaren geniet ik dagelijks met veel plezier van mijn HIFI-Stereo installatie, tot dat een muziekvriend mij er op attendeerde, “Jouw ‘Stereo’  klinkt wel goed, maar het kan veel beter, bv. door een paar nieuwe updates!”

De Hifi/zaak waar ‘mijn’ stereo/installatie ongeveer 6 jaar geleden vandaan kwam is inmiddels uit Tilburg vertrokken. Snel even gezocht op HIFI.nl met als resultaat een paar bezoekjes aan de div.HIFI zaken in de omgeving. Al snel werd het duidelijk dat ‘ze’ het liefste een compleet nieuwe set aan mij wilde leveren,het was mij allemaal veel te gehaast,met geen of weinig muzikale beleving.

De Hifi zaak ‘La Scala’ (eigenaar: Maarten Teijen) voert het beroemde merk REGA-HIFI apparatuur en Totem (luidsprekers) dit gaf voor mij de doorslag om daar binnen te stapten. Maarten, ontving mij met koffie, nam ruim tijd om te luisteren,was geïnteresseerd m.b.t. muziekkeuze en in mijn stereoinstallatie.

Kwam met een helder en duidelijk advies: een prima update om de bestaande inter-links en bekabeling te vernieuwen voor een goed muzikaal  stereobeeld dat zuiver en puur is!

Maarten, stelde voor om sets/bekabeling thuis uitvoerig te testen, ook was mogelijk dat Maarten bij mij thuis de bekabeling kwam installeren, als m.n. het resultaat niet geheel naar wens zou zijn!

We hebben ontspannen met een aantal luistervrienden de nieuwe bekabeling zeer uitgebreid blind getest. Het resultaat was overweldigend m.n. bij Opera (zang) kwamen de (s- en t-klanken) veel meer prominent naar voren,wat werd ervaren als ‘live’ gevoel, ook m.n. de grote symfonieën klonken met meer dynamisch contrast zeer helder en mooi zuiver!

Mijn ervaring met La Scala, een  fijne betrouwbare HIFI zaak midden in het centrum van Tilburg met Maarten als eigenaar die gevoel voor muziek heeft, veel ervaring en kennis m.n.van HIFI apparatuur.

Samen met zijn echtgenote afgestudeerd als conservatorium/pianiste komt deze ondernemer muzikaal niets te kort en kunnen wij daar ons voordeel mee doen!

Bij een volgende aankoop van een nieuwe HIFI installatie, zullen wij zeker een bezoek aan La Scala brengen!