De winkel is definitief gesloten

Victor Assmann, Oisterwijk

Muziek is al jaren mijn passie. Ik vind het heerlijk om door muziek in vervoering te raken en afhankelijk van mijn stemming kan ik genieten van veel verschillende soorten muziek.

Hoe beter apparatuur de emotie van muziek op mij over kan brengen, hoe meer ik de apparatuur kan waarderen. In de afgelopen jaren heb ik Maarten Teijen bij De Opera in Oisterwijk leren kennen als een bijzondere verkoper. Hij doet niet mee met modegrillen, heeft een duidelijke visie en wil hier niet alleen graag over vertellen, maar hij wil het je ook graag laten horen. Hij liet me meerdere malen ervaren hoe sommige apparaten goed in staat waren om voor een redelijke prijs muziek meer tot leven te laten komen. Dit deed hij bij De Opera maar ook bij mij thuis. Soms had ik het idee dat Maarten vergat dat hij ook apparatuur moest verkopen.

Ik heb het als een luxe ervaren dat een dergelijke deskundige in onze eigen stadje woonde. Het doet me goed dat Maarten in Tilburg opnieuw een winkel opent voor fijnproevers. Ik wens hem veel succes met La Scala.