De winkel is definitief gesloten

Jules en Janneke Keyzer, Eindhoven

Het is al weer een jaar of acht geleden dat we kennismaakten maakten met een home cinema bij een van onze vrienden.

Omdat we drie kinderen hadden in de leeftijd 12-16 jaar die graag met vrienden en vriendinnen naar de bioscoop gingen hebben we toen besloten ook een thuisbioscoop te maken. Vanuit goeder referenties kwamen bij Maarten Teijen, de Opera, terecht.

Van het één kwam het ander, kamer verbouwen, akoestiek regelen, kamer verduisteren, aanschaf beamer, versterker, geluidsinstallatie, aanschaf speakers. Voor bedieningsgemak een centraal bedieningssysteem van waaruit alles te regelen is. \Het succes was overweldigen. Elk weekend “full house”, dan vrienden van de ene, dan weer van de andere.

Toen de lamp in de beamer stuk ging constateerde Maarten dat we per jaar bijna 1000 uur gebruik hadden gemaakt van onze home cinema. In 2007 zijn we verhuisd en hebben we Maarten het systeem laten moderniseren. Nu is het in een souterrain ruimte ingebouwd. Mooie door Maarten ontworpen indirecte verlichting, prachtige akoestiek. Alle kinderen studeren inmiddels buiten de deur maar komen nog steeds graag met DVD’s naar huis om gezellig thuis bioscoop the hebben.

Wij kunnen een home cinema aan iedereen aanbevelen en weten geen beter partner hierin dan Maarten Teijen.