De winkel is definitief gesloten

Biesheuvel, Amsterdam

Maarten Teijen weet waar hij over praat. En dat doet hij met plezier en passie.

Ik heb Maarten leren kennen in het jaar 2000 en doe dus al zo’n acht jaar naar volle tevredenheid zaken met hem. Dat ik nog steeds bij Maarten aanklop voor het verwezenlijken van mijn audiovisuele wensen na al die jaren, wil dus wel het een en ander zeggen, Tilburg ligt tenslotte niet naast de deur van Amsterdam!

Maarten heeft bij mij in Amsterdam een state-of-art Home cinema gebouwd, van tekening tot realisatie van het gehele project. Kersenhouten meubels op maat gemaakt waar de apparatuur netjes in weggewerkt is, automatische gordijn-besturing, fraaie sfeer verlichting, en alles uiteraard met een knappe afstandsbesturing te bedienen. Macro knopjes waarbij alles in één keer aan of uit gezet wordt, hightech verenigt met prachtige houten meubels en velours-gordijnen.

Maarten kan goed luisteren en advies geven. Hij kan goed inschatten wat de wensen zijn en daarbij samen met de klant een degelijk plan uitwerken. Hij is ook niet bang om te zeggen dat er alternatieve, betere, opties zijn dan hetgeen de klant in eerste instantie in gedachten heeft. Zijn uitgangspunt is een fantastische audiovisuele ervaring voor de klant. Maarten heeft daarnaast een zeer uitgebreide kennissenkring op het gebied, hetgeen betekent dat als er een probleem is ( zoals ik een keer hebt gehad met mijn satelliet schotel en de digitale ontvanger ) hij binnen een dag iemand het kan laten oplossen. Dat deze kennissen van Maarten, die hij overigens allemaal met de voornaam kan aanspreken, paraat staan om een collega te helpen spreekt eveneens volmaakten als een professionele en zeer sympathieke ondernemer.

Dat Maarten net dat beetje verder gaat voor zijn klanten blijkt ook wel uit het feit dat hij in mijn huis in Frankrijk en prachtige stereo installatie en buizen versterker heeft geïnstalleerd. Maarten komt dan niet dat het recht toe recht aan bestelde pakket, maar neemt drie paren luidspreker boxen bij om ter plaatse te bekijken welke combinatie het mooist klinkt. Probeer dat maar eens voor mekaar te krijgen bij een willekeurige high-end audio zaak!

Ik weet zeker dat ik nog lang zaken zal doen met Maarten.