De winkel is definitief gesloten

Hans van Erve, Alphen

Ik ben nieuwsgierig van aard, naar mensen maar ook naar ideeën en ontwerpen.

Ik hou al mijn hele leven van muziek en geluid. Al vanaf de beginperiode van de noise- minimalistische muziek voelde ik mij hiertoe aangetrokken. Het kraakje en piepje moet dan wel zuiver weer gegeven worden anders mist men de essentie. Na een onaangenaam bezoek een de tandarts kwam ik lichtelijk onder verdoving in de winkel van La Scala in Tilburg terecht en werd gefascineerd door het Totem ontwerp.

De uitgebreide uitleg en luistertesten maakte me nog nieuwsgieriger en toen ik na een paar dagen terug komend ook nog thuis in mijn eigen ruimte mocht proberen, vergelijkend met de B&W CDM1, was de stap snel genomen.

Na eerst de Totem Dreamcatcher gekocht te hebben heb ik daarna Rega apparatuur geprobeerd in vergelijk met mijn Revox set. Wederom een enorme stap vooruit is rust, ruimtelijkheid en detail. Een magische combinatie (Rega Brio en Apollo) kan ik wel zeggen.

Na deze aankoop is er een wereld voor me open gegaan! Niet alleen de noise maar ook alle andere muziekgenres uit mijn collectie beluister ik alsof ze volslagen nieuw voor me zijn. het is een hele aparte beleving en ik kan nog dieper in mijn muziek kruipen