De winkel is definitief gesloten

Uitgepakt: Nieuwe REGA BRIO-R

REGA BRIO-R 2017 € 799,00

Vandaag, 23-12-2016, op de valreep van oud naar nieuw, zojuist de nieuwe Rega Brio uitgepakt. Opvallend is het uiterlijk. Een rond front en verder de no nonsens functie knop en een hippere volume knop ten opzichte van de Brio-R.

Opvallend is de hoofdtelefoon aansluiting. Middels de input knop zet je het geluid over de luidsprekers uit. Dat is beter dan wanneer het geluid uit gaat als de jack van de hoofdtelefoon er in gestoken wordt.

Snel aansluiten maar. Direct is het duidelijk dat de nieuwe Brio het karakter heeft van de ElexR. Dat is een flinke stap vooruit. Rust, ruimtelijkheid en verfijning zijn duidelijk beter dan de Brio-R. De speakeraansluitingen zijn ook beter. Over de looks zullen wederom de smaken verschillen maar het is een gedurfde stap die logischerwijs doorgezet zullen worden in de DAC en de CD speler.

Hier kunnen we een paar jaar mee vooruit want het is wederom een pareltje van dik onder de duizend euro. Ik heb de Brio-R reeds meet een heleboel andere prachtige en veel duurdere versterkers kunnen vergelijken. Dat loog er niet om. Dit wordt de klapper van 2017 op versterker gebied! Ik ben er weer blij mee!

Prijs: € 799,–